Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 zodii care vor străluci în aprilie 2023. A venit momentul să se facă remarcate

observer.com
astrologie astrograma zodie zodii

4 zodii care vor străluci în aprilie 2023. A venit momentul să se facă remarcate

Este timpul tău să strălucești! Cel puțin, este momentul tău dacă ești una dintre următoarele patru semne zodiacale. Aprilie va fi o lună grozavă pentru tine când vine vorba de toată acea energie a personajului principal pe care o vei emana. Ai mai jos lista cu 4 zodii care vor străluci în aprilie 2023.

Este lumea ta, iar toți ceilalți doar trăiesc în ea. Dacă ești una dintre zodiile de mai jos, astrele spun că nimic nu îți poate sta în cale. Fiecare lucru pe care vrei să-l faci va ieși așa cum îți planifici și nimic nu te poate scoate din starea ta.

4 zodii care vor străluci în aprilie 2023

Climatul cosmic favorizează succesul pentru aceste patru semne zodiacale. Astrele sunt de partea Berbecilor, a Gemenilor, a Fecioarelor și a Scorpionilor și le ajută să strălucească în fiecare lucru pe care își propun să-l facă. Cei din jur devin doar sprijin, dar sunt puține momentul în care nativii de mai sus au nevoie de ajutor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei fi personajul principal într-un fel de Life of the Party. De îndată ce intri într-o cameră, toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Oamenii îți adoră căldura și energia, viața ta agitată, ideile tale bombastice. În aprilie, vei transforma fiecare cameră în care intri într-o mică petrecere a ta.

Chiar dacă este doar o vizită la cabinetul medicului, personalul va pleca cu zâmbetul pe buze după ce a petrecut ultima jumătate de oră vorbind cu tine. Ești distractivă, fără griji și întotdeauna lași lucrurile care nu te avantajează în urma ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vei fi personajul principal într-un fel de Manic Pixie Dream Girl. Faci lucrurile puțin diferit și acea parte unică a ta va fi ceea ce toată lumea apreciază în luna aprilie. Ai genul de energie ciudată care atrage oamenii. E ca și cum ai fi centrul propriului tău univers.

Dar la fel ca Manic Pixie Dream Girls din filme, s-ar putea să atragi oameni care sunt interesați doar de felul în care îi faci să se simtă, și nu cine pentru cine ești de fapt în adâncul sufletului. Ai grijă cu oamenii care au energie negativă asupra ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Vei fi personajul principal într-un fel Making Things Happen. Există două feluri de oameni. Cei care visează la lucruri mari și cei care fac din acele vise realitate. Tu faci parte din ultima categorie. În luna aprilie, te vei trezi că faci toate lucrurile care sunt eliminate de pe listele de sarcini ale altora.

Oamenii vor observa și chiar dacă nu o vor face, vei avea totuși încrederea profundă că poți face față în orice fel de situație. De asemenea, nu uita că te afli printre zodiile care atrag mereu banii în viața lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei fi personajul principal într-un fel Brooding Mystery. Știm cu toții că ridici ziduri masive în jurul inimii tale. Ești cunoscută pentru asta, dar asta nu se traduce întotdeauna în a părea mai interesantă. Ei bine, pregătește-te, pentru că luna aprilie te va găsi drept o persoană cool și misterioasă.

Vei atrage oameni care vor să învețe totul despre tine, dar se vor mulțumi și cu o simplă propoziție. Vei face oamenii să leșine, ceea ce este în regulă pentru tine, atâta timp cât nu se apropie prea mult.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.