Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

45 de migranţi din patru ţări, descoperiţi ascunşi într-un TIR la PTF Nădlac II

Vama Nadlac

Autorităţile de frontieră din judeţul Arad au descoperit, marţi, 45 de migranţi care încercau să iasă ilegal din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, ascunşi într-un TIR, potrivit Agerpres.

Poliţiştii de frontieră au verificat automărfarul care s-a prezentat la ieşirea din ţară în urma unei analize de risc, conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad.

TIR-ul era condus de un turc în vârstă de 38 de ani şi transporta, potrivit documentelor de însoţire a mărfii, role de hârtie igienică în Belgia.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

"În interiorul automărfarului au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, 45 de cetăţeni din Siria, Irak, Tunisia şi Palestina, dintre care 37 adulţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, şi opt minori, cu vârste între 2 luni şi 17 ani", se arată în comunicat.

În cazul migranţilor, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru încălcarea regimului frontierei de stat, iar şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.