Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

471 de conducători auto, sancţionaţi pentru parcare neregulamentară, de la începutul anului, anunță Poliția Locală București

Un număr de 471 de conducători auto indisciplinaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru parcare neregulamentară, cu amenzi în valoare de 100.335 de lei, de la începutul anului, potrivit Poliţiei Locale Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti continuă acţiunile de descurajare a opririlor şi staţionărilor neregulamentare în zonele aglomerate ale Capitalei, în vederea menţinerii fluenţei traficului rutier.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Zilnic, poliţiştii locali din cadrul DGPLCMB acţionează pe marile artere ale Bucureştiului şi în intersecţiile nodale, cu trafic intens, pentru depistarea şi sancţionarea contravenţională a conducătorilor auto indisciplinaţi care nu respectă semnificaţia indicatoarelor rutiere ce interzic oprirea sau staţionarea", precizează Poliţia Locală Bucureşti, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Poliţia Locală anunţă că va continua acţiunile de descurajare a şoferilor care aleg să oprească sau să parcheze ilegal în zonele aglomerate ale Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.