Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paris - Poliţia franceză a intervenit pentru a ţine piept unei mulţimi de câteva sute de persoane care se înghesuiau să apuce console PlayStation 4s

Operation World
Franta harta

Poliţia franceză a intervenit miercuri pentru a ţine piept unei mulţimi de câteva sute de persoane care se înghesuiau să apuce console PlayStation 4s la preţ redus cu ocazia deschiderii unui nou supermarket în apropiere de Paris, relatează Reuters potrivit Agerpres.

Magazinul Lidl din Orgeval, la vest de Paris, avea în ofertă console PS4 la preţul de 95 de euro, redus de la 299 de euro. Retailerul a retras însă oferta şi a amânat deschiderea magazinului din cauza mulţimii adunate.

În imaginile video surprinse la faţa locului se poate vedea cum un spray cu piper este acţionat deasupra capetelor în timp ce mulţimea agitată se îndrepta spre uşile de sticlă de la intrarea în magazin. Câteva momente mai târziu, oamenii s-au întors, frecându-se la ochi şi scuipând.

''Vânzarea PlayStation 4s este anulată, iar dispozitivele au fost trimise înapoi furnizorilor. Mergeţi înapoi acasă'', se aude pe înregistrare o voce la difuzor.

Postul BFM TV a citat un anunţ al retailerului Lidl potrivit căruia lansarea a fost amânată din motive de siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.