Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 miniștri care au demisionat cu scandal din Guvern: Klaus Iohannis nu este străin de plecările lor

Guvernul Romaniei
Ciuca guvern

Vasile Dîncu este ultimul ministru care se alătură grupului ”demisionarilor” din Guvernul condus de Nicolae Ciucă. Dîncu și-a motivat demisia prin neînțelegeri cu președintele Klaus Iohannis.

Citește și: BREAKING - Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării: nu pot colabora cu președintele Iohannis

De la preluarea guvernării, Nicolae Ciucă a pierdut nu mai puțin de 4 miniștri, unii dintre ei plecând cu scandal din Guvern.

1. Dan Vîlceanu - A fost primul ministru care a demisionat din Guvernul Ciucă. El a renunțat la portofoliul Ministerului Fondurilor Europene imediat după Congresul PNL, în urma căruia Nicolae Ciucă a luat șefia PNL. Vîlceanu era un apropiat al Florin Cîțu, fostul lider al PNL.

2. Florin Roman - A demisionat din Guvern în urma acuzațiilor de plagiat. „Am demisionat din funcţia de ministru urmare a acuzaţiilor politice de plagiat, a unui întreg şir de minciuni şi mizerii care mi s-au pus in spate.”.

3. Adrian Chesnoiu - A demisionat din funcția de ministru al Agriculturii ca urmare a anchetei începute de DNA pe numele său.

4. Sorin Cîmpeanu - A demisionat din funcția de ministru al Educației ca urmare a unui scandal în care a fost acuzat de plagiat.

În toate cazurile de miniștri demisionari, mai mult sau mai puțin public, s-a vorbit despre faptul că aceștia au demisionat ca urmare a unor discuții avute cu președintele Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.