Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 sucuri de legume cu puteri VINDECĂTOARE

satmareanul.net
suc legume

Legumele consumate proaspete, sub formă de sucuri, sunt excelente pentru a-ţi menţine sau reda sănătatea. Află care sunt cele mai hrănitoare sucuri de legume, dar şi ce poţi trata cu ele!

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Dan Radu Ruşanu, SALVAT de la înec de salvamari - VIDEO

Sucul de ridiche neagră te scapă de tuse

Sucul de ridiche neagră e ideal în caz de bronşite, tuse, viroze sau gripe datorită conţinutului mare de vitamina C şi calciu. Decojeşte o ridiche, dă-o prin răzătoare, apoi las-o câteva ore şi stoarce-o. E de ajuns să iei patru-şase linguriţe de suc de ridiche neagră pe zi, ca să-ţi calmeze tusea şi ca să scapi de răceală sau gripă.

Sucul de ţelină, depurativ natural

Pentru a elimina toxinele din organism, sucul de ţelină este exact ce ai nevoie. Stimulează transpiraţia, drenarea bilei şi elimină gazele intestinale. În scop terapeutic, bea în fiecare zi câte trei pahare de suc.

Sucul de castraveţi dizolvă pietrele la rinichi

Sucul de castraveţi este un bun diuretic şi dă rezultate foarte bune în afecţiunile renale. Se foloseşte în combinaţie cu suc de morcov şi ridiche neagră (200 ml suc de castraveţi cu 200 ml suc de morcovi şi ridiche neagră) şi o lingură de miere de albine.

Sucul de ceapă combate ateroscleroza

Ateroscleroza, manifestată prin îngroşarea pereţilor arterelor, poate fi combătută cu ajutorul sucului de ceapă. Stoarce un kilogram de ceapă roşie şi adaugă 300 g de miere. Amestecul se păstrează la frigider. O dată pe zi, dimineaţa sau în timpul unei mese principale, bea 50 ml de suc. Cura durează trei-patru luni.

Sucul de sfeclă scade tensiunea

Conţinutul mare de nitraţi naturali pe care îl are sucul de sfeclă roşie dilată vasele de sânge, ajutând la scăderea tensiunii arteriale. Este suficient să bei câte un pahar de suc pe zi.

Citeşte şi: Celebră prezentatoare tv, mărturii CUTREMURĂTOARE: A fost bătută de soţ, iar copilul i-a fost la un pas de moarte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.