Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

50 de cadre medicale de la Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iași au fost trimise acasă, după ce au intrat în contact cu un pacient confirmat cu COVID-19

www.medicircle.in
Decese Covid

50 de cadre medicale de la Institutul de Gastroenterologie din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon„ din Iași au fost trimise acasă, după ce au intrat în contact cu un pacient confirmat cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

O parte dintre cadrele medicale de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași a fost trimisă acasă de către cei din conducerea unității medicale, după ce în noaptea de luni spre marți un pacient internat în acea clinică a fost confirmat cu noul coronavirus.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus

„50 de cadre medicale din clinică au fost testate. Asigurăm garda cu două treimi dintre angajați. Până vin rezultatele, aceștia stau acasă”, a declarat Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.

Bărbatul cu care medicii, asistentele și infirmierele au intrat în contact a fost transferat la Iași miercurea trecută de la Spitalul Județean Suceava la Iași. După ce medicul care l-a tratat la Suceava a fost confirmat cu noul coronavirus, cadrele medicale de la Iași au cerut testarea pacientului, iar acesta a ieșit pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.