Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

500 de milioane de lei mai mult la bugetul de stat din țigări

puterea.ro
British American Tobacco

În primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a plătit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Contribuțiile reprezentând accize, TVA, taxe salariale și alte taxe ajunse în visteria statului au fost mai mari cu circa 7% față de primele trei trimestre ale lui 2019.

Cea mai mare companie de tutun a plătit mai bine de 7 miliarde de lei către bugetul de stat în primele 9 luni ale anului, o cifră record. Implementarea unei politici fiscale multianuale predictibile pentru sectorul tutunului poate aduce câștiguri pentru toate părțile.

„Am plătit peste 7 miliarde de lei in primele 9 luni ale lui 2020, mai mult cu 500 de milioane de lei față de anul trecut. Vom putea să susținem in continuare bugetul de stat daca vom avea predictibilitate și stabilitate pe termen lung a cadrului fiscal pentru toate produsele din tutun, indiferent că vorbim despre țigarete sau tutun încălzit. Suntem deschiși permanent unui dialog transparent cu autoritățile publice pentru a stabili împreună strategiile de taxare a produselor din tutun care să ofere un cadru predictibil atât pentru estimările bugetare, cât și pentru investiții și dezvoltarea afacerii pe plan local.”, a declarat Ileana Dumitru, Director juridic și relații publice, British American Tobacco Aria Europa Centrală și de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.