Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

53 de clase din 13 şcoli vasluiene vor face cursuri online, în urma infectărilor cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor şi al cadrelor didactice

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala temperatura

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vaslui a decis, vineri, în cadrul unei şedinţe extraordinare, suspendarea cursurilor faţă în faţă, pentru o perioadă de 14 zile, în 53 de clase din 13 unităţi şcolare din judeţ în urma unor cazuri de infectare în rândul elevilor sau al cadrelor didactice.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului Vaslui, este vorba despre clase din două grădiniţe, patru licee şi şapte şcoli gimnaziale, atât din mediul rural, cât şi din mediul urban,potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Noi am urmărit gradual luarea unor măsuri, pe baza unor evaluări epidemiologice’

"În perioada de suspendare a cursurilor, conducerea celor 13 unităţi de învăţământ trebuie să dispună efectuarea dezinfecţiei curente şi terminale a spaţiilor, respectiv în clase, săli, holuri şi toalete. De asemenea, pe perioada celor 14 zile de suspendare, toţi contacţii din cadrul unităţilor de învăţământ ai cazurilor confirmate vor fi izolaţi sau carantinaţi la domiciliu", precizează sursa citată.

În cele 13 şcoli s-au înregistrat infectări în rândul a doi elevi şi 11 cadre didactice, au mai informat reprezentaţii Prefecturii Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.