Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

6 candidați PSD se retrag de pe lista la parlamentare: 'Nu a fost respectată dorința primarilor și a șefilor de organizații' (presa locală)

PSD
PSD sigla

Doi candidați PSD de pe lista pentru Senat și patru candidați PSD de pe lista pentru Camera Deputaților au înregistrat, la Iași, la biroul electoral local, cereri de retragere de pe listă, scrie presa locală. Nemulțumiții acuză conducerea de la București că nu a ţinut cont de voinţa primarilor din judeţ şi a şefilor de organizaţii locale și a modificat radical lista de candidaţi aprobată iniţial la Iaşi.

De pe lista de Senat s-au retraas profesorii universitari Paul Boişteanu (USAMV) şi Doru Pănescu (TUIASI), ultimul fiind şi actual senator. Acum patru ani, Pănescu a fost cap de listă la PSD pentru un mandat în Senat. În ceea ce priveşte candidaturile la Camera Deputaţilor, cei care s-au retras sunt Marian Şerbescu (fost prefect), Bogdan Crucianu (consilier local şi şef la Casa de Cultură a Studenţilor), Bogdan Balanişcu (consilier local) şi Constantin Apintilesei (social-democrat propus de organizaţia PSD Ion Neculce).

„M-am retras pentru că nu a fost respectată dorinţa primarilor şi a şefilor de organizaţii locale. Este o chestiune de principiu, nu este vorba despre nume, sau despre listă. Este un principiu: nu a fost respectat votul primarului şi a şefilor de organizaţii”, a spus fostul prefect Marian Şerbescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.