Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

60 de cupluri sau femei din Constanța au primit ajutor financiar pentru fertilizarea in vitro

fertilizare in vitro

60 de cupluri sau femei singure din Constanța au primit vouchere în valoare de 10 mii de lei fiecare pentru fertilizarea in vitro, în cadrul programului INFANT derulat de Primăria constănțeană, anunță MEDIAFAX.

Programul a debutat în iulie și va continua în următoarele luni.

Programul INFANT a început pe 1 iulie și până acum au fost primite 76 de dosare dintre care 60 au fost deja aprobate iar beneficiarii au intrat în posesia voucherelor în valoare de 10 mii de lei fiecare. Inițiativa aparține primarului orașului Constanța, Decebal Făgădău. „Constanța are nevoie de cât mai mulți copii, să crească, să-i auzim chicotind. Mă rog la bunul Dumnezeu să fiți sănătoși. Vă îndemn să nu abandonați”.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 112: O alegere criminală, care distruge o generație .

Beneficiarii programului spun că procedurile nu sunt complicate și că dosarele au fost aprobate rapid.

„Am depus dosarul și a fost aprobat în mai puțin de o lună. Acest voucher de 10 mii de lei ne ajută enorm, mai ales că am mai făcut două proceduri care ne-au destabilizat din punct de vedere financiar. Mulțumim Primăriei Municipiului Constanța și îi îndemn pe toți cei care au nevoie să se înscrie în acest program”, a declarat o persoană care a intrat în posesia voucherului pentru fertilizarea in vitro.

Programul Primăriei Constanța se derulează prin Direcția Generală de Asistență Socială. Instituția acceptă noi cereri ș documentele necesare. Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile din Constanța care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.