Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 112: O alegere criminală, care distruge o generație

dana budeanu

A apărut episodul 111 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu continuă comentariile pe tema educației și critică în termeni duri faptul că studenții nu vor putea merge la cursuri.

„Marile somități care și-au dedicat viața educației, vor funcționa după reguli imbecile scrise de o nulitate. Toți copiii minunați trebuie să meargă la școală după regulile scrise de „pepsiglas”. Asta e anomalia. (...)

„Guvernul nu consideră că e ok să mergi la facultate, să stai în amfiteatru, dar e ok să mergi la restaurant. Este o alegere conștientă criminală împotriva educației, împotriva copiilor. Este la fel cum s-a întâmplat cu păcănelele: deschid păcănelele, nu deschid Horeca. O cretinătate. Doar că aici este o alegere criminală, care distruge o generație. (...)

Faptul că distrugeți educația nu va rămâne nedecontat. Doar că, așa cum se întâmplă de obicei în viață, nu decontează cei care sunt vinovați. Anisie, când nu va mai fi ministru, se va întoarce în mocirla din care a venit. Ea nu știe decât cu sunat la școli și băgat pe posturi, rude, vecini etc.”, afirmă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.