Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

60 de permise auto suspendate în minivacanţa de Rusalii - Doi şoferi au fost prinşi drogaţi

soferi
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bihor, în perioada 10 - 12 iunie, peste 150 de poliţişti au fost la datorie, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă de către cetăţeni, iar manifestările organizate în judeţ să se desfăşoare fără evenimente nedorite.

"În cele 3 zile care s-au încheiat nu au fost înregistrate evenimente deosebite, motiv pentru care le mulţumim cetăţenilor care au înţeles să petreacă sărbătoarea Rusaliilor în siguranţă, cu respectarea legii," se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în perioada 10 - 12 iunie, poliţiştii bihoreni au desfăşurat 49 de acţiuni şi controale, în urma cărora au fost aplicate 401 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 169.100 de lei.

Prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 au fost primite în această perioadă 201 solicitări, la care poliţiştii au intervenit cu operativitate.

În acest interval, au fost înregistrate 64 de infracţiuni, dintre care 18 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, 17 infracţiuni contra persoanei, 23 infracţiuni contra patrimoniului şi 6 infracţiuni de altă natură.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică au ridicat în vederea suspendării 60 de permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

În cadrul acestor acţiuni, doi conducători auto, unul orădean şi unul din Drobeta-Turnu Severin, s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive.

După rezultatul pozitiv obţinut la testarea rapidă de drog, celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor cu caracter psihoactiv. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.