Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

65 de tone de hrană pentru animale au fost vândute într-o singură zi, de Black Friday

Gettyimages
pisica

Magazinul online PentruAnimale.ro a vândut într-o singură zi, de Black Friday, 65 de tone de hrană pentru animale, de 12 ori mai mult decât într-o zi obişnuită, potrivit unui comunicat al companiei, remis, luni, AGERPRES.

Comparativ cu evenimentul de reduceri din 2019, PentruAnimale.ro a primit de 2,5 ori mai multe comenzi anul acesta de Black Friday, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Medicul 'erou', doar un mit? Concluziile unul fost polițist criminalist de la Giulești și Colectiv: 'A încercat să mai dreagă busuiocul, căci se simțea vinovat'

Cea mai mare comandă făcută de un client în Black Friday a fost în valoare de 3.900 de lei. A fost, totodată, comanda care a avut şi cele mai multe produse: 310.

"Dincolo de cele mai multe reduceri din an, clienţii au fost interesaţi de calitatea produselor şi au solicitat sfaturi despre cum să aleagă cea mai potrivită hrană pentru animalul lor de companie. Echipa noastră de veterinari, care oferă consultanţă clienţilor, în mod uzual, a fost suprasolicitată anul acesta de Black Friday. În acest an, clienţii PentruAnimale.ro au căutat calitate şi produse specializate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui animal, în funcţie de vârsta şi starea fiziologică a acestuia", spune Laurenţiu Miron, CEO PentruAnimale.ro.

Circa 3 din 10 comenzi (28%) plasate în Black Friday au fost achitate online. Dintre clienţii care au făcut plăţi online, peste 6% au cumpărat cu cardul în rate, depăşind de 3 ori media unei zile obişnuite. Clienţii PentruAnimale.ro pot plăti şi în 3 rate, fără dobândă, prin Mobilpay şi 5 bănci partenere - cu Star BT, Card Avantaj, Garanti Bonus Card, Alpha Bank şi BRD Finance.

Magazinul online cu produse dedicate animalelor de companie a derulat Black Friday vineri, 13 noiembrie. Peste 75.000 de produse, de la hrană pentru animale, suplimente, accesorii şi jucării, până la produse pentru igienă şi îngrijire au fost reduse cu până la 45%.

Produsele vedetă din campania de Black Friday au fost ambalajele de hrană de tip overfill (kilograme în plus faţă de produsele regular pentru brandurile premium), care s-au epuizat rapid în primele ore ale dimineţii.

65% din produsele cumpărate de clienţii PentruAnimale.ro în campania Black Friday 2020 au fost destinate câinilor, iar 30%, pisicilor.

În România, populaţia canină este estimată la 4,15 milioane, iar cea felină, la 4,3 milioane, potrivit celui mai recent studiu FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.