Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

757 de amenzi pentru nerespectarea restricțiilor ordonanţelor militare, în Brașov

captura Facebook
Brasov

Poliţiştii şi jandarmii braşoveni au aplicat 757 amenzi, în valoare totală de peste 250.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, îndeosebi a celor privind restricţiile de circulaţie, a informat vineri Instituţia Prefectului Braşov.

Pentru nerespectarea condiţiilor autoizolării la domiciliu au fost aplicate două amenzi, de 5.500 de lei, persoanele respective fiind plasate în carantină instituţionalizată, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Senzațional! Imaginile cu tânărul care a mers până în Iași dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță călare pe cal, au devenit virale pe rețelele de socializare

De asemenea, a fost aplicată o amendă contravenţională pentru o infracţiune de natură economică, în valoare de 1.500 de lei, în urma unei acţiuni de verificare a 84 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate sub aspectul respectării prevederilor ordonanţelor militare.

Conform sursei citate, vineri, în judeţul Braşov se aflau în carantină 91 de persoane şi 2.536 în autoizolare. Alte 51 de persoane au ieşit din carantină, iar 663 din autoizolare, după expirarea perioadei de 14 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.