Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE 9 persoane rănite într-un accident grav pe A1 Sibiu-Deva / FOTO

mesageruldesibiu.ro
accident

Nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu - Sebeş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, conform Agerpres.

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. În accident sunt implicate două camionete şi un TIR. Circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeş și se estimează reluarea traficului după ora 09,00.

După ce primele echipaje au ajuns la fața locului, a fost solicitat şi un elicopter SMURD. De asemenea, au fost suplimentate forţele de intervenţie, cu încă trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un microbuz cu încă doi medici din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

UPDATE, ora 08.55 - „După sosirea la fața locului s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane. În acest moment toate cele 9 persoane au fost asistate medical toate sunt conștiente. Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat și o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular. Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu. A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital”, arată ISU Sibiu.

Sursa foto: mesageruldesibiu.ro

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.