Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

82 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în judeţul Constanţa, în ultimele 24 de ore, un record de la începutul pandemiei

SANADOR
testare covid

Optzeci şi două de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mare număr de la debutul pandemiei, 23 dintre acestea fiind în trei focare, dintre care unul la o firmă din Portul Constanţa.

“Referitor la numărul ridicat de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore în judeţul Constanţa, 23 de cazuri noi sunt înregistrate în trei focare care evoluează, la doi agenţi economici şi la un centru de servicii comunitare. Dintre cele trei focare, cel mai numeros s-a înregistrat la o firmă din Turcia, care îşi desfăşoară activitatea în Portul Constanţa. 17 angajaţi, cetăţeni turci, au fost confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2. În acest moment, cei 17 cetăţeni străini, asimptomatici, sunt izolaţi într-o clădire din Portul Constanţa Sud-Agigea, unde vor rămâne pentru următoarele 14 zile şi vor fi monitorizaţi de cadre medicale”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanţa, potrivit news.ro.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

Sursa citată a menţionat că alte opt cazuri provin din focare familiale, iar celelalte cazuri sunt izolate sau cu transmitere în familie, dar fără focar constituit.

De asemenea, Prefectura a precizat că aceste cazuri provin de pe tot teritoriul judeţului şi, în proporţie mare, este vorba despre pacienţi asimptomatici.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

“În cazul focarelor mari, cele trei amintite mai sus, s-a dispus nebulizarea şi dezinfecţia. Achetele epidemiologice ale DSP Constanţa sunt în derulare, pentru identificarea contacţilor şi emiterea deciziilor care se impun”, a menţionat Prefectura Constanţa.

În ultimele 24 de ore în judeţul Constanţa au fost confirmate 82 de cazuri de COVID-19, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. În total, din martie şi până în prezent 2.499 de persoane au fost confirmate la Constanţa cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.