Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

89 de ani de protecţie civilă în România - Lucian Bode: 'Trăim momente care îndeamnă întreaga lume democratică la solidaritate'

Inquam Photos / George Calin
lucian bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consideră că întreaga lume democratică trebuie să dea dovadă de solidaritate în faţa războiului, într-o postare prilejuită de aniversarea a 89 de ani de protecţie civilă în România.

"Astăzi se împlinesc 89 de ani de protecţie civilă în România! Tot astăzi, România a primit un mesaj important de mulţumire şi de încredere din partea comisarului european Ylva Johansson, responsabil pentru afaceri interne, pentru solidaritatea manifestată faţă de ucraineni, cu prilejul vizitei efectuate în România. Ne-am fi dorit cu toţii ca această zi să fie marcată într-un climat de pace şi stabilitate, însă întreaga comunitate internaţională a fost atrasă într-un război absurd care provoacă suferinţă în rândul oamenilor nevinovaţi", scrie Bode, pe pagina sa de Facebook.

El precizează că structurile MAI şi specialiştii din domeniul protecţiei civile au fost şi vor fi mereu la datorie, mereu pregătiţi pentru a acorda sprijin celor se luptă pentru viaţa lor şi pentru supravieţuirea unei naţiuni întregi.

"Suntem aici pentru ei şi le suntem alături la greu! Ştiu că salvatorii şi voluntarii noştri nu au nevoie de un îndemn special ca să îşi arate devotamentul şi profesionalismul în aceste zile. O fac zi de zi, oră de oră în misiunile încredinţate. Vă asigur că pentru fiecare misiune îndeplinită cu succes veţi avea parte de recunoştinţa şi admiraţia noastră, a tuturor", mai spune Bode.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.