Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A agresat o polițistă iar acum își adună gândurile în arest preventiv - Cazul unui șofer recalcitrant

politista rutiera scrie amenda

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru 20 de zile pentru ultraj după ce a încercat să fugă de echipajul care îl oprise în trafic, iar mai apoi a agresat-o fizic pe poliţista care l-a ajuns din urmă, potrivit comunicatului de presă remis marţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa, potrivit Agerpres.

Bărbatul este acuzat, de asemenea, că a condus un autoturism pe raza municipiului Bistriţa fără a poseda permis.

Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 5 septembrie.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

"La data de 5 septembrie, în jurul orei 21,00, inculpatul P.I. a condus un autoturism pe drumurile publice din municipiul Bistriţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bistriţa, dar s-a sustras şi a fugit de aceştia, împrejurare în care a agresat fizic persoana vătămată C.A.F., agent de poliţie în cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud - care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu privind supravegherea traficului rutier, în uniformă de poliţie, respectiv a împins-o cu mâinile, aceasta căzând pe pământ şi lovindu-se cu spatele/şoldul de sol şi de un autoturism parcat în apropiere, după care a călcat-o cu piciorul în zona coapsei, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale", se menţionează în comunicat.

În cursul zilei de luni, la sesizarea Parchetului, Judecătoria Bistriţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 20 de zile, fiind anchetat pentru ultraj şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.