Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A bătut PNL și PSD ca independent, iar acum s-a înscris în PNL: Povestea unui primar din Vrancea

program de guvernare PNL

Primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, care a câştigat alegerile locale din 27 septembrie după ce a candidat independent, a trecut la PNL, a transmis, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma.

"Astăzi, primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, a decis să se alăture echipei PNL Vrancea, după ce la alegerile locale din septembrie a devenit primar ca independent. Suntem convinşi că a ales să devină membru PNL după ce s-a consultat cu oamenii care l-au ales, urmând să facă echipă cu viceprimarul PNL, Valeriu Coman. Ne bucură faptul că primarul Modreanu a realizat cât de mult s-a implicat echipa PNL Vrancea, atât la nivel naţional, prin ministrul Ion Ştefan, dar şi judeţean, după preluarea CJ Vrancea, pentru a aduce investiţii de amploare în Vrancea, şi că o administraţie liberală este calea către succes a comunităţilor locale. Vom continua să lucrăm pentru proiecte ce vizează creşterea nivelului de trai al locuitorilor din acest judeţ! Felicitări, Radu Modreanu pentru alegere!", a scris Cătălin Toma pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Gabriela Firea: ‘În București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura. Ce face primarul? Nimic’

Radu Modreanu, care a fost secretarul comunei Sihlea în perioada 2016-2020, a obţinut la alegerile locale peste 40% din voturi, în timp ce principalul său contracandidat, primarul în funcţie de la PSD, Costică Gurbert, a fost votat de circa 23% dintre localnici. Actualul viceprimar, Valeriu Coman, candidat din partea PNL, a obţinut aproape 13% din voturile valabil exprimate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.