Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A BUBUIT secretul lui Polichinelle în interiorul PNL

scripcaru

În interiorul PNL s-a detonat o adevărată bombă, care stătea să explodeze încă de la începutul acestei campanii electorale. La Brașov, George Scripcaru candidează independent, iar PNL îl susținea oficial pe vicepreședintele CJ, Adrian Gabor, în lupta pentru primărie.

Era secretul lui Polichinelle în PNL că, de fapt, George Scripcaru este susținut de întreaga organizație PNL Brașov. Secretarul general al PNL Brașov, Dragoș David, dă cărțile pe față. El îndeamnă oamenii să-l voteze pe Scripcaru la funcția de primar și lista de consilieri PNL la Consiliul Local.

Citește și articolul în care detaliam strategia folosită de PNL pentru George Scripcaru

Îi rugăm pe cetăţenii Braşovului să îl voteze pe dl. George Scripcaru la Primăria Braşovului şi pe candidaţii PNL la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. A fost decizia politică a partidului nostru care s-a luat de la bun început la nivelul filialei noastre”, a explicat Dragoş David, informează presa locală.

Întrebat cum stau lucrurile în ceea ce priveşte decalogul integrităţii, secretarul general al PNL Braşov a răspuns că au existat anumite raţiuni care vor fi explicate la momentul oportun.

PNL Brașov nu este la prima încercare de acest gen. La începutul campaniei, Scripcaru participa la chermezele liberalilor și, de față cu candidatul oficial, Adrian Gabor, își făcea campanie între liberali.

Citește și: VIDEO: DOVADA BLATULUI făcut de PNL cu primarii penali

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.