Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A crezut că are diabet și avea o sete de nestăvilit: a avut un șoc când a aflat ce avea de fapt

dpa-news.de
medic spital doctor

Un poștaș englez, Jonathan Plummer, în vârstă de 41 de ani, a băut până la 10 litri de apă pe zi, timp de doi ani. El a crezut că are diabet, dar după mai multe controale nereușite, a aflat că are o tumoare pe creier. Tumora a fost descoperită în timpul unui examen oftalmologic, informează Mediafax.

Timp de doi ani a băut până la zece litri de apă pe zi. O sete constantă, pe care medicii au atribuit-o inițial diabetului. Așa a trăit Jonathan Plummer, un englez în vârstă de 41 de ani, care apoi, după controale nereușite la specialiști și tratamente, a descoperit că are o tumoare pe creier.

O poveste care nu este nouă, ci veche de 20 de ani, a redevenit de actualitate prin mărturia protagonistului, originar din Falmouth: "Aveam o sete constantă pe care nu o puteam potoli. A fost o perioadă teribilă care m-a făcut să lipsesc mai multe zile de la serviciu, în plus simțeam o oboseală extremă”.

De aici și vizita de specialitate la Spitalul Derriford pentru un RMN care a scos la iveală o masă tumorală mare. "Nu mi-am imaginat niciodată că motivul era o tumoare cerebrală, cu atât mai puțin cu cât a fost observată în timpul unui examen oftalmologic. Am fost devastat", a dezvăluit Jonathan, potrivit New York Post.

A scăpat de cancer

După 30 de cicluri de radioterapie și terapie cu steroizi, Jonathan a scăpat de cancer. Pentru tot restul vieții va trebui să ia medicamente, dar cancerul a fost eradicat.

Mel Tiley, șeful Brain Tumour Research West, a declarat: "Îi suntem recunoscători lui Jonathan pentru că și-a împărtășit povestea și este minunat să auzim cum și-a regăsit optimismul după acel diagnostic teribil. Povestea lui ne amintește că tumorile cerebrale nu fac discriminare, ele pot afecta pe oricine la orice vârstă. Suntem hotărâți să schimbăm acest lucru, dar numai lucrând împreună vom putea îmbunătăți opțiunile de tratament pentru pacienți și, în cele din urmă, vom găsi un leac".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.