Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A dispărut stegarul dac (zvon). Ultimul lui mesaj

Avramuta Cezar Catalin

Mai toți îl cunosc. Jurnaliștii că era nelipsit aproape de la orice protest și românii în general de la televizor îl cunosc pe bărbosul care flutura un steag mare fie în Piața Universității, fie la Palatul Cotroceni, în fața Guvernului sau pe clădirea CSM. Ultima apariție publică a fost cea de pe clădirea Radioului național.

Prietenii lui de pe Facebook au postat pe wall-ul contului său de facebook mesaje prin care avertizează că Cezar Cătălin Avrămuță a dispărut șo că de două zile nimeni nu a putu da de el. Este avansată și o ipoteză cel puțin interesantă:

Ieri, 12.06.2015 , CEZAR AVRAMUTA a fost imobilizat , incatusat de catre organele de politie si dus la Spitalul de Pshiatrie, OBREJA undeva in cartierul BERCENI, .Pina in prezent nimeni nu a reusit sa ia legatura cu acesta pentru a vedea starea lui , nu se cunoaste cat de adevarate sunt informatiile ca a fost batut cu bestialitate”, se spune în unul din mesaje.

Și mai interesantă e ultima lui postare de pe blogul personal unde avertizează asupra pericolului unei dictaturi militare în România:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.