Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A doua zi de proteste la SC Confecţii SA Bârlad

crushpixel.com
textile
Salariatele se află în curtea fabricii şi au refuzat să intre la lucru, solicitând creşterea valorii tichetelor de masă de la 15 lei la 20 de lei şi acordarea acestora pentru toţi angajaţii şi nu în funcţie de alte criterii stabilite până acum de conducere.

"În urma primei runde de negocieri, conducerea a propus o creştere a valorii tichetelor de masă la 17 lei, însă angajatele nu au fost de acord şi au decis continuarea protestelor. De asemenea, în urma discuţiilor dintre conducere şi reprezentanţii salariatelor, s-a decis acordarea integrală a tichetelor de masă tuturor persoanelor, iar la alte revendicări stabilite iniţial s-a renunţat. A rămas problema creşterii valorii tichetelor de masă la 20 lei şi vom vedea cum se încheie noile negocieri", a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei.

Peste 100 de angajate ale SC Confecţii SA Bârlad au organizat, luni, un protest spontan în curtea fabricii, ele fiind nemulţumite de programul de lucru şi de veniturile mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.