Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A făcut istorie în muzica din România, iar acum e la un pas de expulzare

expulzare

Unul dintre idolii "puştimii" din România şi Republica Moldova are probleme serioase. Dan Bălan, liderul trupei O-Zone, este la un pas de a fi expulzat din Rusia. Cântăreţul se află în mijlocul unui scandal diplomatic, după ce autorităţile de la Chişinău au întors de pe aeroport mai mulţi jurnalişti şi experţi din Rusia.

Citeşte şi: MĂCEL în PSD: Un deputat despre care se spune că ar negocia cu PNL își atacă toți colegii

Analistul rus Alexei Martînov propune ca Dan Bălan, singurul artist din Republica Moldova care a fost nominalizat la premiile Grammy, să fie expulzat din Rusia. Propunerea analistului rus, vine după ce, tatăl artistului care este şeful Serviciului de Informaţii şi Securitate, a semnat decrete de expulzarea mai multor jurnaliști și experți ruși. „Nu cumva fiul directorului SIS este artistul popular Dan Balan, care câștigă aici milioane de dolari. De ce până acum nu a fost expulzat? E un lucru simplu. El este fiul legitim al directorului SIS, care a semnat fiecare decret de expulzare a jurnaliștilor și analiștilor rus", a spus Martînov, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Ameninţări cu poliţia

Tatăl solistului este directorul Serviciului de Informații și Securitate din luna octombrie 2015. Acesta fusese consilier al Președintelui Republicii Moldova în problemele de politică externă și integrare europeană, în perioada în care interimatul funcției de președinte al Moldovei era asigurat de Mihai Ghimpu. Dan Balan a devenit cunoscut alături de trupa O-Zone. Hitul care le-a adus succesul a fost "Dragostea din tei". Piesa s-a situat pe prima poziție în topurile muzicale din mai bine de 30 de țări și a fost vândut în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea.

Vezi şi: Acţiuni de amploare ale DIICOT în toată Europa: Capturile sunt fabuloase

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.