Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A falsificat bacnote de 500 de euro pentru a-și cumpăra vaci, dar a fost prins de Poliția Rurală

perchezitii

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a falsificat mai multe bancnote de 500 de euro, iar pe unele dintre acestea le-a folosit pentru a cumpăra bovine.

Citește și: Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii au făcut cercetări într-un dosar privind infracţiunile de punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune. Astfel, la data de 29 decembrie 2020 poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava- Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani cu sprijinul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefăneşti au organizat un flagrant, prilej cu care, în autoturismul unui bărbat 61 de ani din comuna Dobârceni, au fost identificate douăzeci şi cinci de bancnote contrafăcute din cupiura de 500 de euro, informează News.ro.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în luna decembrie 2020, bărbatul de 61 de ani, în urma achiziţionării unor bovine a plătit pentru acestea cu douăzeci şi patru de bancnote contrafăcute din cupiura de 500 de euro”, se arată în comunicatul IPJ Botoşani.

De asemenea, în cursul zilei 29 decembrie, poliţiştii specializaţi în criminalitate organizată au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Botoşani şi a comunei Dobârceni.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului de pe lângă Judecăyotia Săveni, pentru comiterea infracţiunilor menţionate mai sus, urmând să se stabiliească cu exactitate împrejurările producerii faptelor, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.