Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost aprobat Ministerului Public de către comisiile reunite de buget-finanţe

mpublic.ro
ministerul public parchetul general

Comisiile reunite de buget-finanţe ale Parlamentului au aprobat, joi, bugetul Ministerului Public pe 2018, în forma propusă de Guvern. Proiectul a fost aprobat cu un amendament privind autorizarea Ministerului Public să efectueze redistribuiri de credite bugetare între ordonatorii de credite din subordinea instituţiei, amendament asumat de PNL, care însă a fost respins prin vot de membrii Comisiilor juridice.

Proiectul de buget pentru 2018 prevede o alocare pentru Ministerul Public de 1,234 miliarde de lei, în creştere cu 0,23% faţă de execuţia preliminată din anul anterior. Cheltuielile curente sunt estimate la 1,2 miliarde de lei, în creştere cu 1,49% faţă de anul anterior, din care 1,1 miliarde lei (creştere de 1,27%) reprezintă cheltuielile de personal, conform Agerpres.

La capitolul bunuri şi servicii este prevăzută suma de 77,5 milioane lei, reprezentând o creştere de 7,6% faţă de anul 2017. "Pentru anul 2018, Ministerul Public are un proiect de buget de 1,234 miliarde de lei, dintre care cheltuieli de personal 1,1 miliarde lei, adică majoritatea acestui buget. Bunuri şi servicii - 77.500.000 lei. Noi apreciem că, aşa cum se prezintă acest buget şi cum a fost examinat de specialiştii noştri, este pe deplin acoperitor pentru o activitate decentă a Ministerului Public", declara anterior procurorul general Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.