Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost deschis testamentul secret al milionarului Adrian Kreiner - S-a și lăsat cu scandal între fiica și concubina milionarului ucis

Radu Pop
adrian kreiner

A fost deschis testamentul secret al milionarului Adrian Kreiner - S-a și lăsat cu scandal între fiica și concubina milionarului ucis

Ucis de tâlhari anul trecut, în noaptea de 6 noiembrie, afaceristul sibian Adrian Kreiner avea un testament despre care nu știa nimeni, în afara avocatului său.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, a murit la vârsta de 50 de ani, după ce, inițial, a fost torturat de trei tâlhari înarmați. Decesul prematur al acestuia a provocat o serie de probleme legate de succesiune, în condițiile în care bărbatul avea acțiuni la o fabrică de subansamble auto, dar și proprietăți imobiliare de mare valoare.

Deschiderea testamentului ar fi provocat scandal în familia bărbatului

Dacă în ceea ce privește acțiunile pe care le avea la fabrică fiica lui, Vanessa Kreiner, în vârstă de 20 de ani, s-a înțeles cu iubita tatălui ei, Adriana Emilia Viliginschi, să le vândă celuilalt acționar și să împartă banii, nu același lucru s-a întâmplat în cazul imobilelor deținute de milionar.

Surse apropiate familiei au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că în ciuda faptului că era încă tânăr și în putere, Kreiner avea un testament secret, despre existența căruia s-ar fi aflat la câteva zile de moartea lui.

Cui a lăsat vila din Sibiu

Sursele citate au afirmat că omul de afaceri i-ar fi lăsat fostei concubine vila din Sibiu, lucru care ar fi înfuriat-o pe fiica acestuia. Tânăra ar fi anunțat că va ataca documentul în instanță.

În cele din urmă, spun foștii apropiați ai lui Adrian Kreiner, Vanessa s-ar fi mulțumit cu un penthouse în Sibiu și un autoturism Maserati, an de fabricație 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.