Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost inaugurat primul bazin de înot didactic din judeţul Bihor

Primaria Sectorului 4
bazin inot simiolimpic

Consiliul Judeţean Bihor a anunţat luni inaugurarea unui bazin didactic de înot în oraşul Săcueni, primul complex finalizat din cele cele şapte în lucru din judeţ.

Potrivit unui comunicat al CJ, vicepreşedintele CJ Bihor, Călin Gal, a participat sâmbătă la această inaugurare, alături de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor), reprezentanţii firmei de construcţii şi autorităţile locale.

Complexul are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25 x 12.5 m, respectiv 6 x 12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare şi tribune şi a fost predat de ADD în administrarea Primăriei Săcueni.

Valoarea proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei, iar firma responsabilă de construcţie este Costa Voc Impex SRL.

"Ne bucurăm că am reuşit să grăbim lucrările şi să redăm acest bazin circuitului sportiv din judeţul Bihor, care face parte dintr-o reţea de bazine dedicate elevilor din Bihor. Le mulţumim constructorilor, echipei ADD Bihor şi primarilor pentru realizarea acestor proiecte", a afirmat vicepreşedintele CJ Bihor, Călin Gal.

Mai sunt în lucru alte şase astfel de baze în Nucet, Beiuş, Ştei, Salonta, Marghita şi Valea lui Mihai. Bugetul alocat pentru întreaga investiţie, inclusiv cea din Săcueni, este de 35,7 milioane de lei.

Cu excepţia oraşului Salonta, unde constructorul este SC Davinci SRL, în celelalte localităţi firma care execută lucrările este Costa Voc Impex SRL.

Consiliul Judeţean Bihor, prin ADD Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.