Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost război TOTAL la Istanbul: Derby-ul Fenerbache-Beșiktaș a fost suspendat, după ce huliganii i-au spart capul unui antrenor - VIDEO/FOTO ȘOCANT

http://www.fotospor.com

Meciul Fenerbahce – Beşiktaş, contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei Turciei, a fost suspendat, joi seară, după ce tehnicianul oaspeţilor, Şenol Guneş, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de un suporter.

Meciul a fost oprit în minutul 58, la scorul de 0-0.

Potrivit presei din Turcia, Şenol Guneş încerca să îl calmezepe portarul Tolga Zengin, care se certa cu fanii echipei Fenerbahce în zona băncii de rezerve, în momentul în care tehnicianul a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună. Guneş s-a prăbuşit pe gazon, iar momentul a fost urmat de o busculadă în zonă, anunță News.ro.

Citește și: ALERTĂ - Teroare și HAOS la Tripoli: Aeroportul orașului a fost ATACAT cu rachete în ziua în care au ajuns delegaţiile ONU şi ale Franţei

Jucătorii echipei Beşiktaş au plecat la vestiare, iar cei de la Fenerbahce au rămas pe teren aproximativ jumătate de oră, până când s-a decis că jocul nu va continua.

Potrivit Hurriyet, fotbalistul Mustafa Pektemek, extrem de nervos după ce Guneş a fost rănit la cap, l-a atacat pe un suporter care aruncase cu obiecte şi a fost coborât din tribună.

Şenol Guneş a suferit o tăietură la cap şi i s-au aplicat cinci puncte de sutură. În tur, pe terenul echipei Beşiktaş, scorul a fost 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.