Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fugit de accident, dar nu de lege! Șoferul beat și cu permisul suspendat, care a ucis un bătrân în dolj, a fost reținut

Accident politie bun

A fugit de accident, dar nu de lege! Șoferul beat și cu permisul suspendat, care a ucis un bătrân în dolj, a fost reținut

Un bărbat de 70 de ani a fost lovit mortal de o mașină în noaptea de luni spre marți pe DN 55A, în județul Dolj. Șoferul, un tânăr de 32 de ani, a fost reținut, fiind depistat cu 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu permisul suspendat, anunță Mediafax.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii l-au reținut marți, pentru 24 de ore, pe tânărul de 32 de ani, din localitatea Rast, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Ce s-a întâmplat

În noaptea de luni spre marți, un bărbat de 70 de ani, din orașul Bechet, în calitate de pieton, ar fi fost accidentat mortal de un autoturism ce circula pe DN 55 A. Șoferul a părăsit locul accidentului, însă ulterior a revenit, fiind identificat în persoana unui tânăr de 32 de ani, din localitatea Rast.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.