Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început mitingul Antena 3 / LIVE TEXT + LIVE VIDEO + FOTO / UPDATE: S-a terminat

UPDATE 17:50 Mitingul din Piața Constituției s-a încheiat. Nu au fost semnalate incidente de niciun fel, nefiind nevoie de intervenția forțelor de ordine sau a medicilor.

UPDATE 17:30 Mugur Ciuvică a revenit pe scenă cu noi declarații războinice. "Camelia Bogdan l-a rugat pe Coldea să îi repare reputaţia. Eu v-am slujit când am dat sentinţa. Îmi strică Ciuvică reputaţia. Aceşti oameni nu se vor lăsa după acţiunea asta stalinistită. Dacă vor Antena 3 pe stradă, o vor avea. Azi aici, mâine pe bulevarde", a spus Ciuvică.

UPDATE 16:55 Se scandează ”Jos Guvernul!”

UPDATE 16:50 Senatorul UNPR Ilie Năstase este și el prezent la miting.

UPDATE 16:45 Un bărbat a apărut îmbrăcat într-un costum de pușcăriaș. ”Nu doresc să ajungă nimeni în aceste haine!”, a spus el corespondenților STIRIPESURSE.RO

UPDATE 16:40: Radu Tudor a urcat pe scenă și a început să strige ”Libertate”.

UPDATE: 16:20 La mitingul Antena 3 participă mama lui Mircea Badea și Carmen Brumă, iubita vedetei TV.

UPDATE: 16:10 Mugur Ciuvică a urcat pe scenă și a vorbit despre Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, iar oamenii au început să-i huduie și să-i fluiere. Ciuvică a spus că, în această seară, în Piața Universității, s-ar organiza o contramanifestație la mitingul Antena 3. ”Sunteţi mulţi şi asta ne ţine în viaţă pe toţi. Mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru noi. Întrebarea e ce o să facem de luni. Avem aici, la 200 de metri, SRI-ul. Să-l întrebăm ce facem de luni. Haideţi să fac şi un anunţ umanitar. Domnul general Coldea de la SRI, cu domnul Băsescu şi cu doamna Macovei, organizează la ora 19.00, miting împotriva Antenei 3 la Piaţa Universităţii. Vrea să meragă Coldea acolo să le zică oamenilor să închidă Antena 3. Avem o Constituţie, s-o respecte şi Coldea cu ANAF-ul lui şi Macovei cu ţuţerii ei de pe Facebook.”, a spus Ciuvica.

UPDATE 16:00 Conform estimărilor făcute de corespondenții STIRIPESURSE.RO, în Piață se află peste 6.000 de oameni.

UPDATE 15:40 Un banner interesant al celor din Piață: ”A3 e grupa noastră sanguină”

UPDATE: La manifestia Antena 3 a venit si un opozant al televiziunii. Acesta striga cu o portavoce: "Rusine! Ati distrus tara!"

UPDATE: Ceea ce se anunța un miting de protest, se pare că se transformă într-un soi de concert și concurs de glume. Răzvan și Dani sunt pe scenă și fac atmosferă pentru cei prezenți în Piață.

Antena 3 și celelalte televiziuni din Trustul Intact au organizat un miting în Piața Constituției, începând cu ora 15.00. Peste 3.000 de oameni s-au adunat la manifestația Antena 3. Mihai Gâdea și Mircea Badea sunt cei care au deschis discursurile de pe o scenă amplasată în Piață.

AICI și AICI puteți vedea LIVE VIDEO de la protest

Manifestatia este urmarita si celelalte televiziuni de stiri, care au care de transmisie live in Piata Constitutiei.

Totodata in Piata a fost remarcat si candidatul PSD la Prmaria Sectorului 6, Gabriel Mutu, alaturi de un grup de tineri cu pancarte pe care scrie 'Alaturi de tine'.

In piata s-a scandat in cor "Libertate!" si s-a cantat imnul de stat.

content-image

content-image

content-image

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.