Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început PROTESTUL la Palatul Cotroceni: Cererea INCREDIBILĂ a jandarmilor

UPDATE

Aproximativ 100 de persoane protestează miercuri după-amiază, în faţa Palatului Cotroceni, scandând lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

Protestatarii au vuvuzele si scandează "Iohannis şi DNA, la voi e corupţia" şi "Jos Kovesi".

Ca şi la protestul similar de sâmbătă, unii dintre protestatari au portocale, aluzie la fostul procuror Mircea Negulescu, supranumit "Portocală".

Citește și: Un colos de pe piața amenință liderii iPhone și Samsung: Ce super-telefoane a lansat astăzi și pe ce mizează

Protestul programat pentru miercuri seara, la Palatul Cotroceni, a început! Aproximativ 50 de persoane sunt în fața Palatului, unde s-au deplasat și impresionante efective de jandarmi. Este al doilea protest organizat, după cel de sâmbătă seara. Însă, ca o noutate, jandarmii i-au îndemnat pe oameni să nu scandeze și să nu afișeze pancarte. Asta, pentru că protestul este neautorizat, iar cine va scanda, va fi amendat.

La protestul de la Cotroceni participă, printre alții, deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, și Daniel Ghiță, fost luptător K1 și angajat SPP.

Citește și: Un colos de pe piața amenință liderii iPhone și Samsung: Ce super-telefoane a lansat astăzi și pe ce mizează .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.