Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ÎNCEPUT votarea pentru referendum: Primele urne au fost deschise

cunoastelumea.ro
referendum familie

Votul în străinătate la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6-7 octombrie a început la Auckland, Noua Zeelandă, anunţă MAE.

Votul la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei a început în afara ţării la Auckland, Noua Zeelandă, la ora 21,00, ora României (ora 7,00 ora locală), în secţia nr. 16, cea mai îndepărtată secţie de votare organizată în străinătate.

Citește și: Ipostază inedită! Cum a fost surprinsă Monica Macovei

Potrivit MAE, după deschiderea secţiei de votare din Auckland, urmează să fie deschise secţiile organizate în Australia la Brisbane, Canberra, Sydney şi Melbourne, duminică, la ora 0,00, şi la Adelaide, duminică la ora 0,30, ora României.

În ansamblu, votul în străinătate se va desfăşura pe durata a 58 de ore. Raportat la fusul orar din România, procesul electoral din străinătate se va încheia luni, 8 octombrie, pe Coasta de Vest a SUA şi Canada (secţiile de votare de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas, Sacramento, Phoenix şi Portland în SUA şi Vancouver în Canada) la ora 7,00, ora României.

Citește și: S-a aflat! Cât cheltuie Elena Udrea în Costa Rica

Ministerul Afacerilor Externe a organizat la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 378 de secţii de votare în afara ţării.

Cele mai multe secţii de votare vor fi organizate în Italia (58), Spania (48), Republica Moldova (35), Statele Unite ale Americii (32), Marea Britanie (19), Franţa (15), Germania (14).

Citește și: Teodorovici șochează! Se gândește la legalizarea drogurilor și prostituției

Lista secţiilor de votare organizate în străinătate la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei este disponibilă AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.