Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început votul pentru alegerea preşedintelui FC Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Secţiile de votare s-au deschis, duminică, la ora locală 09.00, pentru alegerea noului preşedinte al FC Barcelona, ​​la sediul clubului de la Stadionul Camp Nou, dar şi la Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida şi în Andorra, informează AFP, potrivit news.ro

"Este timpul. Ziua alegerilor începe. În următoarele 12 ore, suporterii-acţionari vor alege noul al clubului Barca, până în 2026", a anunţat clubul catalan pe site-ul său, duminică dimineaţă.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Alegătorii au de ales între trei candidaţi, fostul preşedinte Joan Laporta, care este marele favorit conform presei catalane, Toni Freixa şi Victor Font.

Dintre cei 110.290 de socios, conform numărului anunţat de club, 87.479 sunt aşteptaţi în secţiile de votare. Restul de 22.811 de socios au cerut să voteze prin poştă, pentru prima dată în istoria grupării.

Este, de asemenea, pentru prima dată când alegerile pentru conducerea clubului nu se desfăşoară într-un singur loc, la Camp Nou, ci în şase, răspândite în Catalonia şi Andorra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.