Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A începutut returul în Liga Zimbrilor: Dinamo rămâne neînvinsă!

Federatia Romana de Handbal
handbal

Primele meciuri din 2021 în Liga Zimbrilor s-au jucat joi la Sfântu Gheorghe, în aceași formulă de turneu centralizat. În primele 5 meciuri ale zilei nu s-au înregistrat surprize, favoritele impunându-se fără mari emoții, potrivit Mediafax.

Magnum Botoșani - CSM București 33-38 (15-20)

Meci cu goluri multe, CSM București jucând cu garda jos în apărare, preferând să puncteze cât mai mult în atac. Campos Nantes a marcat 11 goluri pentru bucureșteni, care sunt pe locul 5, cu 30 de puncte. Magnum rămâne ultima, cu un singur punct în 15 meciuri.

CSM Focșani - CSM Reșița 28-19 (10-6)

Reșițenii au fost la un pas de retragerea din campionat și s-au prezentat la acest meci cu o echipă restructurată complet, fără jucători străini și cu mulți juniori. În condițiile date nu a emis nici o pretenție, fiind probabil o victimă sigură în acest retur.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

CSM Bacău – HC Dobrogea Sud Constanța 22-29 (10-14)

Meci modest al moldovenilor, care au profitat de retragerea celor de la Călărași și i-au transferat pe frații Gabriel și Mihai Bujor. Delfinii nu au avut însă probleme în a se impune și a-și păstra locul pe podiumul Ligii Zimbrilor.

CSM Vaslui - CS Minaur Baia Mare 26-29 (14-16)

O altă pretendentă la podium și-a asigurat maximul de puncte, însă cu un joc ce nu a convins până la capăt. Asta poate și din cauza absenței din echipă a două din piesele grele, Jose Toledo și Alexandru Csepreghi, anunțați de club ca fiind accidentați și nerecuperabili până la finalul sezonului. Pierderi grele, compensate miercuri de internaționalul Călin Căbuț, care a tranșat momentele importante ale meciului, marcând 8 goluri.

Dinamo București - CSM Făgăraș 39-25 (18-10)

CSM Făgăraș e o altă echipă aflată în suferință din cauză că Primăria a anunțat reduceri majore ale bugetului. Dinamo a înscris 39 de goluri, aproape toată echipa punându-și numele pe foaia de joc la marcatori.

AHC Potaissa Turda - SCM Politehnica Timișoara 25-25 (10-13)

Cea mai echilibrată partidă a zilei s-a încheiat la egalitate. Favorită a plecat totuși Potaissa, în special prin perspectiva locului 2 din campionat. Cu toate acestea, prima repriză a fost dominată de bănățeni. Turdenii au revenit în partea secundă, cele două echipe alternând la conducere. Finalul a fost dramatic, timișorenii având în ultimul minut un gol avans, un om în plus pe teren și atacul. Au pierdut însă posesia și Turda a egalat prin Roland Thalmaier, când mai erau doar câteva secunde de joc.

CSU din Suceava - CSA Steaua București 19-26 (8-11)

În ciuda diferenței destul de mari de scor, meciul a fost disputat. Și-a spus cuvântul valoarea jucătorilor echipei militare, care spre final s-a desprins și la 8 goluri.

Turneul de la Sfântu Gheorghe continuă cu etapa 17, care programează joi următoarele partide:

CSM București – CSM Reșița (ora 11),

HC Dobrogea Sud Constanța – Magnum Botoșani (ora 13),

Minaur Baia Mare – HC Buzău (ora 13.45),

CSM Făgăraș – CSU din Suceava (ora 15.45),

Dinamo București – CSM Focșani (ora 16.30),

Steaua București – Potaissa Turda (ora 18.25),

SCM Poli Timișoara – CSM Vaslui (ora 18.30).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.