Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primărie închisă! Toți angajații au plecat la petrecerea secretarei. Edilul: Avem problemuțe cu gazele

antena 3
primarie boscauti inchisa pentru petrecere

Primăria din comuna Broscăuți, județul Botoșani, și-a închis porțile cu mult înainte de finalul programului, pentru ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Mai mulți localnici au așteptat, degeaba, la porțile instituției.

Această acțiune neobișnuită a stârnit nemulțumire și întrebări în rândul locuitorilor, mai ales că nu exista nicio sărbătoare legală care să justifice închiderea.

În mod normal, o zi de joi ar trebui să fie una activă pentru administrația locală, însă în acest caz, primăria și-a suspendat activitatea chiar de la ora 14:00.

Cu toate că această acțiune ar putea părea la început lipsită de importanță, un incident ulterior a scos la iveală consecințele negative ale acestei decizii.

Un cetățean din comuna Broscăuți, aflat în așteptarea unor răspunsuri oficiale de la primărie privind cererea sa pentru contracte de concesiune, a ajuns la instituție în acea zi și a constatat cu surprindere că porțile erau închise și niciun angajat nu era prezent la locul de muncă.

Primarul a mințit jurnaliștii

Reporterul Antena 3 CNN l-a contactat telefonic pe primarul comunei. Întrebat unde sunt toţi angajaţii, edilul a transmis presei că toţi sunt plecaţi cu munca, pe teren.

"Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem niște problemuțe cu o extindere de gaz", a spus primarul.

Antena 3 a difuzat imagini de la petrecere. În cadrul acestora se vede cum angajații erau luau masa la restaurant și ascultau muzică de petrecere.

content-image

Pentru a clarifica situația și a lua măsuri adecvate, prefectul județului Botoșani a fost contactat și a promis să investigheze incidentul.

Acesta a subliniat că închiderea unei primării în mijlocul zilei lucrătoare este inacceptabilă și că va lua măsurile necesare pentru a asigura că astfel de situații nu se vor mai repeta în viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.