Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A înjurat și amenințat polițiștii în secția de poliție iar acum se 'relaxează' în arest preventiv

inchisoare puscarie gratii

Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a folosit cuvinte jignitoare şi a ameninţat cu acte de violenţă în incinta unei secţii de poliţie din localitate, se arată într-o informare transmisă, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că în parcarea unui bloc se află mai multe persoane care ascultă muzică la volum ridicat, deranjând locatarii imobilului.

Poliţiştii au mers la adresa indicată, dar la vederea acestora, persoanele în cauză au fugit, fiind depistat la faţa locului un bărbat, de 32 ani, care a fost condus la sediul poliţiei.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

La scurt timp, aici s-au prezentat doi bărbaţi din anturajul acestuia, unul dintre ei, de 38 ani, adresând cuvinte şi expresii jignitoare poliţiştilor. Acesta a fost imobilizat şi condus în sediul poliţiei, ocazie cu care i-a ameninţat pe poliţişti cu acte de violenţă.

Cauza a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, procurorul dispunând reţinerea persoanei respective, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanţei, care a dispus măsura preventivă a arestării la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.