Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A izbucnit SCANDALUL în PNL! Se cere demisia: Vasile Blaga e implicat

În noul PNL a izbucnit scandalul! Cei din fostul PDL s-au supărat pe cei din vechiul PNL. Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, s-a supărat după votul din Senat și i-a cerut demisia lui Varujan Vosganian din PNL. El zice ca dupa votul din Parlament, ar fi un gest de onoare ca Vosganian sa demisioneze din partid și îl laudă pe fostul ministrul PDL, Ion Ariton.

”As vrea sa fiu clar, daca mai trebuia inca un motiv ca Senatul sa se faca de ras, a reusit. Ii multumim colegului Ariton pentru demnitatea de care a dat dovada. Nu i-a trecut prin cap sa mearga sa voteze. Vom face o analiza foarte serioasa in partid. Nu e vorba de oameni, e vorba de principii.

Ma doare cand e situatia dificila pentru un coleg dar legea e pentru toti. Nu inteleg de ce sa sufere toti romanii pentru o mana de oameni. Sunt suparat pe colegii care azi au incalcat tot ce am promis noi in campania electorala prezidentiala. Cred ca un gest de onoare ar fi invers, dansul(n.r. Varujan Vosganian) sa isi dea demisia din PNL”, a spus Vasile Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.