Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A mințit SRI? Adrian Ţuţuianu, șeful Comisiei de Control al SRI, dă cărțile pe față

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu Inquam Photos

Informarea de la SRI privind modul în care serviciul a anunţat Ministerul Afacerilor Interne (MAI) despre violenţele de la manifestarea din Bucureşti nu lămureşte toate lucrurile, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Ţuţuianu.

''Am primit o informare, pentru că eu m-am adresat directorului SRI, dar consider că nu sunt toate lucrurile lămurite. Nu doar eu, membrii comisiei au considerat asta, drept pentru care săptămâna viitoare, miercuri, ne-am propus să facem o audiere a mai multor persoane. Unde este problema?! Faptul că s-a comunicat prin sms mi se pare că nu e în regulă la nivel instituţional. Că nu s-a comunicat la nivel de director - ministru de Interne, iar nu mi se pare în regulă'', a spus Ţuţuianu, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

Acesta s-a referit la subiecte pe care comisia vrea să le lămurească.

''Pe mine mă interesează dacă avem situaţii care depăşesc, să spunem, ceea ce este obişnuit la o manifestaţie, oamenii ies în stradă, ar putea apărea unii care au vederi mai extremiste, de stânga, de dreapta, asta ţine de SRI. Pe mine mă interesează dacă dincolo de asta există interesul unor grupări de a demola puterea de stat legitimă din România, pentru că eu cred că aici este un răspuns pe care trebuie să îl dea SRI, sigur, într-o şedinţă care nu este publică şi concluzii pe care nu le voi putea face publice'', a mai spus Adrian Ţuţuianu.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Ţuţuianu, în calitate de preşedinte al PSD Dâmboviţa, a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă în care a răspuns şi la întrebări referitoare la informarea SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.