Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit fostul patron al restaurantului Beirut: În 2014, trei fete au ars de vii în local

ct100.ro

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanța care a ars în aprilie 2014, în incendiu pierzându-şi viaţa trei tinere, a murit. Acesta solicitase recent instanței întreruperea executării pedepsei pe motive medicale cu motivarea că suferea de insuficiență cardiacă, fiind condamnat definitiv la 8 ani și o lună de închisoare în dosarul Beirut.

George Karamn a fost patronul restaurantului Beirut în care au murit trei tinere. În seara zilei de 5 aprilie 2014, un incendiu izbucnit la restaurantul „Beirut“ din Constanţa a dus la o dramă. Trei tinere au murit blocate într-un vestiar, la primul etaj al restaurantului cu specific libanez. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii.

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, care a fost condamnat definitiv la 8 ani și o lună de închisoare în dosarul Beirut, solicitase recent instanței întreruperea executării pedepsei pe motive medicale cu motivarea că suferea de insuficiență cardiacă, ulcer gastroduodenal și alte afecțiuni cauzate de vârsta înaintată care îl puneau în imposibilitatea obiectivă de a continua executarea pedepsei de 8 ani, 1 lună și 10 zile închisoare, arată replicaonline.ro.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.