Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit fratele Madonnei - Viața de roman a lui Ciccone: A trăit ani de zile sub un pod, familia a renunțat să-l mai ajute

F. P.

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Muzicianul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, a anunțat sâmbătă, pe Instagram, vestea.

Împărtășind o fotografie alb-negru a cumnatului său, Joe a scris: "Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a părăsit acest pământ aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani”, relatează Mirror și Mediafax.

"L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. (...) Adio frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (și a mea) este acolo, așteptând să te primească”.

Se crede că Anthony locuia în Michigan în momentul morții sale.

Anthony se lupta de mult timp cu alcoolismul, lucru care a fost făcut public în urmă cu mai bine de 10 ani, când s-a aflat că trăia de ani de zile sub un pod din Michigan, iar familia sa renunțase să îl mai ajute.

În 2017, The Daily Mail a relatat că Anthony a finalizat cu succes un fel de program de dezintoxicare și s-a întors acasă cu familia sa.

Deși Anthony a atacat-o anterior pe Madonna, în vârstă de 64 de ani, și pe familia sa pentru lipsa lor de sprijin, Madonna i-ar fi întins mâna în diverse moduri și a plătit pentru o perioadă de reabilitare în Texas de-a lungul călătoriei sale spre recuperare.

Anthony este singurul dintre frații Madonnei care a murit. Tatăl și mama ei vitregă sunt, de asemenea, încă în viață.

Mama familiei Ciccone, Madonna Ciccone, a murit de cancer la sân la 33 de ani, în 1963.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.