Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A picat ședința decisivă Pro România. Ultimul mesaj al lui Victor Ponta înainte de vot, pentru colegii săi care votează guvernul Ludovic Orban

Parlamentarii Pro România ar fi trebuit să se întâlnească, luni, de la ora 13.00, pentru o discuție înaintea votului de învestitură a guvernului Ludovic Orban, însă în sala de ședință, la ora transmiterii acestei știri, se află doar senatorul Adrian Țuțuianu cu un grup de tineri cărora le ține un seminar juridic. Contactat de STIRIPESURSE.RO, liderul partidului, Victor Ponta, a declarat că nu se organizează nicio ședință de grup. „Am decis toti (unanimitate) la ultima sedinta ca NU venim azi la Parlament”, a spus liderul Pro România. Întrebat dacă vor fi excluși din partid colegi ai săi parlamentari în cazul în care votează azi învestirea cabinetului Orban, Victor Ponta a răspuns: „Pleaca ei, banuiesc ca au principii. Nu putem sa mai ramanem impreuna. Cred ca aici este vorba despre o ultima ramasita de onoare! Ai votat PNL mergi la PNL”.

Surse din partid au spus STIRIPESURSE.RO că prim-vicepresedintii Pro Romania Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, ambii deputați, votează guvernul Orban și că mai sunt și alți parlamentari Pro România aflati in negocieri avansate sa pună umărul la instarea noului cabinet PNL.

Vezi si: Culisele dihoniei din Pro România .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.