Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A pozat în reviste pentru bărbați, dar a condus beată: Ce a pățit o fiică de primar

adevarul.ro
fata primar

Adriana Lihoni, fiica primarului din comuna timişeană Bethausen, a primit sentinţa după ce, băută fiind, a produs un accident cu maşina primăriei din comuna condusă de tatăl său. Pedeapsa tinerei vine ca urmare a unui acord de recunoaştere, care presupune o înţelegere între procuror şi inculpat cu privire la pedeapsă, ceea ce permite judecarea în procedură simplificată.

Adriana Lihoni, fiica primarului din comuna Bethausen, judeţul Timiş, s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicată într-un incident rutier cu maşina primăriei conduse de tatăl său. Totul s-a petrecut în vara anului trecut, pe o stradă din Lugoj. Un autoturism VW Jetta, care mergea dinspre Calea Caransebeşului spre centrul oraşului, a intrat în sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu şi a ricoşat într-o scară de bloc.

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană și-a șocat tatăl: Cum a putut să pozeze în America / FOTO HOT

Maşina a fost avariată destul de serios, pierzând tot uleiul. Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,76 mg/l în aerul expirat. Dosarul penal a fost instrumentat de Parchetul Judecătoriei Lugoj, iar în cursul anchetei tânăra şi-a recunoscut fapta, încheind cu procurorul un acord de recunoaştere a vinovăţiei. O prevedere relativ nouă în legislaţia românească, acordul de recunoaştere a vinovăţiei, îi permite inculpatului să facă o înţelegere cu procurorul cu privire la felul pedepsei şi la modalitatea de executare a acesteia, urmând ca dosarul să fie judecat în procedură simplificată. Astfel, Judecătoria Lugoj a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei, condamnând-o pe Adriana Lihoni la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi aplicarea pedepsei fiind amânată pe un termen de supraveghere de doi ani. Pe durata termenului de supraveghere, tânăra are mai multe obligaţii, printre care: să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă şi să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Vezi și: Un fost candidat al lui MRU la europarlamentare, prins în flagrant de oamenii legii

Fosta fată de la pagina 5 este obligată să lucreze 30 de zile în folosul comunităţii la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj sau la Primăria Comunei Bethausen, condusă de tatăl său. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel la Curtea de Apel Timişoara. Ancheta procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj nu a stabilit până acum condiţiile în care maşina primăriei a ajuns pe mâna fiicei primarului. „Se cercetează. Nu poţi să spui că e furt când stă cu tine în casă. Am fost plecat în altă parte. Au fost cheile pe masă şi le-a luat. Asta e, s-a întâmplat. Suntem oameni, mai greşim”, a declarat primarul din Bethausen, Ioan Lihoni, conform adevarul.

Vezi și: Unul dintre apărătorii lui Ponta, numit într-o funcție cheie: L-a ajutat pe fostul premier în 2012

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.