Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A refuzat avansurile unei 'doamne' și a sfârșit prost! Bărbat tâlhărit și bătut la Brașov de femeia dornică de senzații tari

112 politia politie

A refuzat avansurile unei 'doamne' și a sfârșit prost! Bărbat tâlhărit și bătut la Brașov de femeia dornică de senzații tari

Un bărbat din Brașov a fost bătut și tâlhărit de o femeie din județul Covasna, după ce acesta a refuzat propunerile femeii de a-i oferi servicii sexuale. Agresoarea a fost reținută de polițiști

O „doamnă” nu se refuză niciodată! Cam acesta ar fi mesajul unei întâmplări mai puțin obișnuite din Brașov, în urma căreia un bărbat a fost bătut și tâlhărit de o femeie ale cărei propuneri de servicii sexuale bărbatul le-a refuzat. Femeia a fost reținută de polițiști, care o cercetează pentru tâlhărie calificată.

Potrivit polițiștilor brașoveni, vineri, 2 iunie, în jurul orei 23:00, un bărbat a sunat la 112 și i-a informat pe apărătorii legii că a fost victima unei tâlhării. Bărbatul a a povestit că se deplasa pe bulevardul Gării, când a fost acostat de o femeie și, în urma refuzului său, a fost lovit și deposedat de o sumă de bani.

„Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, o femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Vâlcele, județul Covasna, precum și la stabilirea modalității de comitere a faptei. Astfel, aceasta ar fi abordat mai întâi victima în zona Gării Brașov, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, pe care bărbatul însă le-a refuzat, după care l-a urmărit pe acesta până în zona unei stații PECO, unde l-a lovit cu pumnii și i-a sustras suma de aproximativ 200 lei”, a informat agent șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

Agresoarea, reținută de polițiști

Polițiștii brașoveni au reținut-o pe agresoare pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Infracțiunile cu violență, mai ales în cazul în care nu se folosește nicio armă, au ca autori, în cele mai multe dintre cazuri, bărbați. Covăsneanca de 31 de ani dovedește că o femeie refuzată poate fi extrem de periculoasă atunci când se lovesște de un refuz din partea celui pe care dorește „să-l facă de bani”.

Nu este primul caz de acest gen petrecut în zonă, însă, până acum, femeile implicate erau ajutate de câte un bărbat să-l deposedeze pe „client” de bani sau bunuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.