Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A vrut Iohannis să-l schimbe pe Raed Arafat? Reacția șefului DSU: 'Nu ştiu, nu comentez. Am o colaborare excelentă cu dânsul'

raed arafat

Şeful DSU, Raed Arafat, susţine că are o colaborare excelentă cu preşedintele Klaus Iohannis, care nu i-a reproşat nimic în cei nouă ani de mandat prezidenţial. Cât despre posibilitatea ca preşedintele Iohannis să-i fi cerut fostului premier Ludovic Orban să-l schimbe din funcţie în 2019, Raed Arafat a răspuns: ”Asta nu ştiu. Nu comentez”.

Raed Arafat a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a reproşat vreo intervenţie în cei nouă ani de mandat.

”Nu. Colaborarea a fost foarte bună, inclusiv pe perioada pandemiei”, a răspuns şeful DSU.

În noiembrie 2021, fostul premier Ludovic Orban a declarat, la Inisder politic, că preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut să-l demită pe Raed Arafat din fruntea DSU. Întrebat, sâmbătă, dacă ştie de intenţia preşedintelui, Raed Arafat a negat.

„Asta nu ştiu, nu comentez. E o chestie la care eu n-am fost şi nu pot să comentez. Eu ştiu că am o colaborare excelentă cu dânsul, foarte bună. În ultima perioadă, a făcut un lucru extraordinar pentru protecţia civilă, ducând o scrisoare iniţiată de România, semnată de încă nouă ţări, printre care şi Franţa, la Consiliul European. Are impact deja, pentru că la nivelul Bruxelles-ului ni se cere viziunea pe următorii ani. Dacă erau probleme, nu ajungeam aici. În ultimii doi, noi n-am fi putut să plecăm afară cu pompierii dacă dânsul nu era de acord. Colaborarea cu premierii şi cu preşedintele a fost foarte ok pe linie profesională”, a conchis Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.