Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aamir Khan şi-a anunţat divorţul

Studio
Bollywood

-Superstarul cinematografului indian Aamir Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood, şi soţia sa, regizoarea Kiran Rao, şi-au anunţat despărţirea sâmbătă după 15 ani de căsătorie.

Celebrul cuplu de la Bollywood a dat publicităţii un comunicat în care precizau că despărţirea lor a fost decisă de comun acord, dar că îşi vor creşte fiul împreună şi vor continua să lucreze la proiecte comune.

"În aceşti 15 ani frumoşi petrecuţi împreună, am împărtăşit o viaţă de experienţe, de bucurii şi de râsete", au declarat ei. "Acum, am dori să începem un nou capitol din viaţa noastră - dar nu în calitate soţ şi soţie, ci ca părinţi şi familie unul pentru celălalt", au precizat cei doi, informează Agerpres.

Mare vedetă în ţara sa natală şi erou a două succese istorice în India, "3 idiots" (2009) şi "Ghajini" (2008), Aamir Khan este cunoscut în străinătate în special pentru că a produs şi a jucat rolul principal din "Lagaan", filmul care a prezentat Bollywood-ul publicului occidental şi care a primit o nominalizare la Oscar pentru film străin în 2002.

Actorul, producătorul şi regizorul în vârstă de 56 de ani şi soţia sa, de 47 de ani, s-au căsătorit în decembrie 2005.

Cunoscut şi ca militant pentru cauze umanitare şi politice, Aamir Khan a jucat într-un remake al succesului hollywoodian din 1994 "Forrest Gump", intitulat "Laal Singh Chaddha", care urmează să fie lansat la sfârşitul lui 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.