Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abdullah Avci a preluat conducerea tehnică a echipei Beşiktaş

bjk.com.tr
Besiktas Istanbul

Clubul Beşiktaş a anunţat că noul antrenor al echipei este Abdullah Avci, care a semnat un contract pe trei ani. Pentru postul de tehnician al echipei din Istanbul a fost vehiculată şi varianta Mircea Lucescu, relatează news.ro

“Beşiktaş nu este un club la care orice antrenor poate ajunge uşor. Este un sentiment special privilegiul de a fi antrenor la Beşiktaş. Mi-am petrecut copilăria pe stadionul Mithat Paşa (Inonu), spiritul Beşiktaş este ceva deosebit. Vom face lucruri frumoase prin forţa noastră de joc şi cu ajutorul suporterilor”, a declarat Avci.

Presa turcă a scris de joi că Abdullah Avci părăseşte Istanbul BB pentru a prelua Beşiktaş. Avci a preluat Başakşehir în 2014 şi a făcut din acest club a patra mare putere fotbalistică a Istanbulului, după Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce. În vârstă de 55 de ani, Avci a antrenat naţionala Turciei între 2011 şi 2013.

Beşiktaş a terminat campionatul pe locul 3, cu 65 de puncte, după campioana Galatasaray, cu 69 de puncte, şi după Istanbul Başakşehir, cu 67 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.