Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Absență de marcă: Nu va participa la liturghia în onoarea reginei Elisabeta a II-a

mirror.co.uk
Regina Elisabeta II

Arhiepiscopul de Canterbury nu va participa săptămâna aceasta la liturghia în onoarea domniei de 70 de ani a reginei Elisabeta a II-a, liderul spiritual al credincioşilor anglicani fiind testat pozitiv cu COVID-19 şi având o uşoară pneumonie, a anunţat luni biroul său, relatează Reuters.

Slujba de vineri de la Catedrala Saint Paul din Londra face parte din cele patru zile de festivităţi programate în perioada 2-5 iunie pentru marcarea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta, între care şi o paradă militară şi un concert pop în faţa Palatului Buckingham.

"Arhiepiscopul de Canterbury a fost testat pozitiv astăzi (luni) cu COVID-19 şi suferă şi de pneumonie uşoară de săptămâna trecută. Prin urmare, el nu va ţine predica la slujba de mulţumire", a spus Palatul Lambeth într-un comunicat.

Justin Welby, în vârstă de 66 de ani, liderul spiritual al Comuniunii Anglicane cu 85 de milioane de credincioşi, a afirmat că este "profund întristat să nu poată participa la sărbătoarea istorică".

Palatul Lambeth a informat Palatul Buckingham şi a transmis regretele arhiepiscopului Welby. Arhiepiscopul de York, Stephen Cottrell, va ţine predica în locul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.