Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan a donat 250.000 de euro agenţiei regionale de urgenţă sanitară din Lombardia, pentru a lupta împotriva epidemiei de coronavirus

ac milan

AC Milan a donat 250.000 de euro agenţiei regionale de urgenţă sanitară din Lombardia, pentru a lupta împotriva epidemiei de coronavirus, potrivit news.ro.

Această donaţie va ajuta la susţinerea eforturilor agenţiei pentru a oferi asistenţa necesară persoanelor afectate de epidemie.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

De asemenea, AC Milan a decis să dea înapoi banii tuturor fanilor care şi-au achiziţionat bilete la meciul cu Genoa, jucat cu porţile închise, dar şi suporterilor care deţin abonamente pentru tot sezonul.

"În viaţă sunt lucruri mai importante decât fotbalul. Sănătatea şi siguranţa apropiaţilor noştri este o prioritate absolută. Milan este mai mult decât un club de fotbal. Este o comunitate unde avem grijă unii de alţii, o comunitate care reprezintă oraşul Milano în lumea întreagă", a declarat preşedintele clubului AC Milan, Ivan Gazidis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.